BEMUTATKOZÁS

AKTUÁLIS AKCIÓINK

KISGÉP KÖLCSÖNZŐ

 

SMARTTECH GÉPEK

KISGÉP SZERVÍZ

 

SUPERON HEGESZTŐANYAGOK

KERESKEDELEM

SAJÁT MÁRKÁINK

1994 augusztusában alakult családi vállalkozásunk. Kezdetben oxigén- és dissou palackok forgalmazásával indult el a kereskedés, mivel ekkor kezdődött el a megyében a vezetékes gázprogram. Főként víz-gázszerelők alkották a vevőkörünket, amely rohamosan bővült.

A bővülés eredményeként újabb és újabb igények merültek fel, melyekre gyorsan kellett reagálnunk. Már akkor is kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeztünk a hegesztéstechnika világában, így nem jelentett gondot a termékpaletta fejlesztése sem.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az ipari gázpalack (co2, argon, krysal, nitrogén, hélium, hidrogén) kínálatunk kezdett bővülni hegesztőtömlőkkel, reduktorokkal, hegesztőkészletekkel, munkavédelmi eszközökkel, a későbbiekben hegesztőgépekkel, plasma-vágókkal, elektródákkal, hegesztőhuzalokkal és pálcákkal.

1995 márciusában megnyitottuk üzletünket Baktalórántházán és elindítottuk a BOSCH elektromos kéziszerszámok és a BETTA kompresszorainak a forgalmazását is.

Partnereink hamar bizalmukba fogadták cégünket, hiszen arra törekedtünk, törekszünk, hogy volumentől függetlenül mindig, minden vevőnk elégedett legyen.

Az ipari felhasználóktól a barkácsolókig mindenki talál palettánkon számára hasznosítható terméket. Célunk, hogy a vevők megtalálják nálunk az igényiknek megfelelő megoldást.

Arra törekszünk, hogy „ár-érték” arányban mindig a legjobbat tudjuk adni.

A rohamosan fejlődő iparban szükséges, hogy mindig naprakész információkkal legyünk ellátva, emiatt kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt. Ennek köszönhetően partnereinket mi is időben tudjuk tájékoztatni az őket befolyásoló változásokról.

2009. december végén az Eurosmart Bt, hogy megfeleljen a mai kor követelményeinek saját honlapjával (www.eurosmart.hu) a vevők számára még több műszaki információval tud segíteni a nap 24 órájában.

2010 januárjától Nyíregyházán tovább folytatatjuk a már 1998 óta országos hálózatban sikeresen, korrekten működő üzlet (10 éve ugyanaz a csapat) történetének fejlesztését.

A változásoknak köszönhetően sikerült bővíteni és frissíteni a termékpalettánkat, amely a legmagasabb vevői követelményeknek is megfelel.

A nyíregyházi üzlet adottságait és 10 éves múltját figyelembe véve folytatjuk a nagykereskedelmi tevékenységet is.

2010. augusztus cégünk megkezdi ötvözött és ötvözetlen hegesztőhuzalok, hegesztőpisztolyok, hegesztőpisztoly alkatrészek, automata hegesztőpajzsok távol-keleti importját, hogy árai még versenyképesebbek legyenek a minőség megtartásával.

2010 szeptemberétől szerződést kötünk a AEG és MILWAUKEE ipari és prémium kategóriás szerszámok kiemelt partneri forgalmazására.

2011 augusztusában tovább bővül a vállalkozásunk, Debrecenben 3 fővel új üzletet nyitottunk!

2011 novemberében vállalkozásunk, az Eurosmart Bt. jelentős elismerésben részesül, megkapja a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az Erste Bank különdíját mikro- és kisvállalati kategóriában.

A kitüntető cím: a” Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vállalkozása 2011.”

2012 augusztusában a további fejlődés reményében telephelyvásárlásra sikeres pályázatot nyújtottunk be, melynek köszönhetően a következő évtől már 100 m2-rel nagyobb üzlethelységben még nagyobb kínálattal tudjuk kiszolgálni a vevői igényeket.

2012. október 1-én cégünk átalakult Kft.-vé. ezzel megkezdi működését az Eurosmart Kft., mint az Eurosmart Bt. jogutóda.

2013. március Nyíregyházán elkezdődik egy építőkockákat gyártó dán cég komplett gyárának építése. Az építkezés Európai szinten is kiemelt project 60 milliárd Ft-os beruházás. Az Eurosmart Kft pályázati úton nyeri el a lehetőséget arra, hogy konténerekből összeállított üzletet nyithasson az építési területen, ez meg is nyílik áprilisban..

Cégünk látja el az építkezésen dolgozó kb. 1500 fő szerszám, szerszámgép, munkavédelmi eszköz és hegesztőanyag igényeinek a kiszolgálását és szerszámaik javítását, bérlését.

2013 októberében pályázati támogatás igénybevételével megkezdjük az üzletünk komplett felújítását (elektromos hálózat-, víz-, gáz-, fűtéskorszerűsítés, nyílászárók cseréje, szigetelés).

2014. március elején elindítjuk a LORCH hegesztőgépek Kelet-Magyarországi képviseletét.

2014. április: befejeződik a komplett felújítás, megnyílik a SZERSZÁMKÖLCSÖNZŐ és KISGÉP SZERVIZ.

2015. március: AEG- MILWAUKEE-RYOBI garanciális szerviz jogot kapunk.

A 2016-os évben nagyon sokat várunk  két világszínvonalú termékünktől, a  SUPERON-tól és a SMARTTECH-től.