EUROSMART KFT

MI VAGYUNK A MEGOLDÁS MINDENRE!

KISGÉP KÖLCSÖNZŐ

 

Mit kap a kölcsönzéssel?

Tanácsadás a munkafolyamat elvégzéséhez leginkább megfelelő berendezésről. Megbízható, magas színvonalú gépeket, berendezéseket, azok folyamatos műszaki vizsgálatát. Lehetőséget arra, hogy a bérlés első órájában eldöntse, hogy a berendezés megfelel-e céljainak, vagy szeretne egy erősebb berendezést. Szükség esetén kérheti a berendezés kiszállítását.

Mivel is foglalkozunk?

Foglalkozunk építőipari, faipari, fémipari, kerti gépek, tisztítógépek, műhelyipari gépek és egyéb ipari gépek kölcsönzésével. Több éve foglalkozunk gépkölcsönzéssel! A kölcsönzés során márkás gépeink garantálják a megbízható, gyors munkát ügyfeleink számára.

Több mint 200 berendezés az Ön szolgálatában. Nem kell több tízmilliót beruháznia olyan berendezésekre amiknek 90%-a a napi termelésben nem vesz részt, ezáltal nem termel profitot, hanem csak tétlenül pihen a drága gép valahol a raktárban.

A bérleti díj , függetlenül a bérlés összegétől, teljes egészében leírható.

Miért kell kaució?

A kaució azt a célt szolgálja, hogy a berendezések használata során kizárólag a töréskárt, vagy az agresszív, nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás javítási költségét kompenzálja.